بستنی کاله چند وقتی بود که تو توییتر و فیسبوکش اعلام میکرد قراره یه بستنی قراره بده بیرون. حتی قبل از عید هم یه مراسم داشتن واسه اصطلاحا Launch کردن محصولشون (لانچ رو چی ترجمه میشه کرد؟ به آب انداختن محصول؟ 😀 ) که بعدا مشخص شد حتی مسئولای سوشال مدیاشون گول خوردن و بستنی تو اون مراسم معرفی نشد! ضمنا حرفی از این که بستنی مورد نظر چه جوریه (قیفی؟ چوبی؟ یخی؟ لیتری؟ …) هم نمیزدن حتی. فکر کنم میترسیدن اسمشو بگن، فرداش ببینن شرکتهای دیگه سریع چوب اسکیها رو از تو گنجه در آوردن و دارن اسکی میکنن و ۱۷ تا طعم و رنگ دیگه از این مدل بستنی زدن. خلاصه، پریروزا با ما تماس گرفتن و گفتن بستنی جدیدشون داره میاد بیرون و ازمون دعوت کردن بریم اونجا قبل از ورود به بازار، امتحانش کنیم 🙂 الان که این متن داره نوشته میشه احتمالا روز اولیه که تو مغازههای تهران پیدا میشه.
بستنی مورد نظر، یه بستنی یخی از سری جیتوهای کالهس و فرقش با بقیه بستنیهای سری جیتو اینه که برای اولین بار، طعمش ترکیبی و دورنگه. البته بستنی یخی دورنگ یادمه که قدیما بود. معمولا هم نارنجی صورتی بود به این صورت که نصفه بالا یه رنگ بود و نصفه پایین یه رنگ دیگه. ولی ابداع کاله، فرو کردن دو رنگ تو هم بدون تداخلشونه 😀 لایهی رویی، لیمو و لایهی زیری، آلبالوئه. و البته ابداع بعدیشون هم احتمالا ترکیب لیمو با آلبالوئه! با توجه به سابقهای که تو تولید طعم بستنی دارند هم هیچ بعید نیست «دوسیب نعناع» و «چای قند پهلو» و «علف» رو به زودی شاهد باشیم 😀
بستهبندی این بستنی، به نظرم با دو تا جیتوی آخر متفاوته و کلیت طراحیش اصلا مثل اونا نیست. شاید قراره طراحی بستهبندی همه جیتوها به این سمت بره. گرچه امیدوارم که نره! من قبلیا رو بیشتر دوست دارم. طرحی که روی لیمو آلبالو هست اصلا چاپ خوبی نداره و با پوستری که ازش تولید شده متفاوته. آلبالوها واضح نیستند و نوشتهها سایه دارند:
اینم پوستر یا به قول دوست عزیزی (که معتقده هر وقت Post رو «پوست» نوشتین، Poster رو هم «پوستر» بنویسین)، پستر رسمی این بستنی:
و اما طعم: اولش که شروع به خوردن کردم، به خاطر روکش لیموییش و غلظت کم بخش آلبالوییش، یکم یاد بستنی فالودهای افتادم. این بخش لیمویی، حس خوردن لیموی تازه رو میده. همینجوری که رو به پایین میری طعم آلبالو زیاد میشه و ترشیش به نظر من کمتر. آلبالوش من رو تا حدود زیادی یاد مربای آلبالو میندازه؛ گرچه خود کارمندای شرکت معتقدند که آلبالوش ترشه؛ حالا یا ذائقه من کجه یا اونا. ترکیب یه مربای آلبابوی خونگی با یه طعم لیموی باحال، چیز بامزهای از آب دراومده، طعمی که هم ترشه، هم نیست . ضمنا اگه از بافت سفت بستنی یخی خوشتون میاد، از گازهای اول خیلی لذت میبرین. این بستنی به خاطر میوههای توش، بافت سفتتری نسبت به بقیه جیتوها داره و اینم چیز دیگهای از این بستنیه که زیاد دوست نداشتم؛ گرچه اگه یکم صبر میکردم و شروع به خوردن میکردم سفتیش اذیتم نمیکرد؛ همونطوری که آخرای بستنی برام دلچسبتر بود. ضمنا با توجه به مواد تشکیل دهندهش، میشه دید که این جیتو، برخلاف جیتوهای ترش قبلی، نمک توش نیست.
دستهبندی: بستنی، بستنی یخی، پاپسیکل (Oh yeah baby)!
طعم حدودی: لیمو، آلبالو، فالوده، مربای آلبالو
قیمت: ۷۰۰ تومان معادل حدود ۱۹۳ فرانک گینه
جدول حقایق تغذیهای: بشینین میخوام براتون از حقایق بگم!
+++++
7 پاسخ به “جیتوی لیمو آلبالوی کاله”
جیتوهای کاله، آلو، لواشک و همین یک ویژگیشون اینه که غیرمعمولن. یعنی چی؟ یعنی تم بستنی مثلاً به لواشک نمیخوره! ترکیب جالبیه! ولی چیزی نیست که دائم آدم رو دنبال خودش بکشونه.
به نظرم توی معرفی طعم زیادی به «خاص» بودن توجه دارن در حالی که خاص بودن الزماً به معنی خوب بودن نیست.
به طور مثال، بستنی رابی که طراحی و همه چیزش کلاً کپی نوشیدنی رانی بود! طعمهای معمول آناناس و هلو و اینها رو زده بود یادمه پارسال. شدت طعم یکیشون زیاد بود ولی اون یکی خوب بود. تیکههای میوهی توش هم خیلی محسوستر بود. یه طعم انبه پرتقال (یا هلو یا چی؟) داشت که منی از انبه بدم میآد دوستش داشتم.
خلاصه این که من چنین چیزی رو بیشتر ممکنه مکرراً بخورم تا مثلاً بستنی لواشکی!
در مورد این طعم جدید هم، طراحی و تبلیغ و اینها پشتش خیلی خوب بود و من کاملاً مشتاق بودم و رفتم امتحانش کردم. ولی خب آخرش آدم میگه خوب بود. به قول بفرمایید شامیها، واو نیست!
من فکر نمیکنم پیش بیاد «هوس» طعم لیمو و آلبالو با هم کنم! نهایتاً توی سوپر مارکت وقتی گرممه، میخوام یه بستنی بخرم ممکنه برش دارم چون حس کلیش خوبه.
کلیت حرفتو قبول دارم ولی فکر کنم جیتوهای ترش کاله (لواشکی و زرشک) خیلی مورد استقبال قرار گرفتن. یعنی فکر کنم سعی کاله اینه که همهجور سلیقهای رو پوشش بده
سلام ، این بستنی طعم جالب و خوشمزه ای داره و باعث تنوع در بازاره .
شما که رایطه ی خوبی با کاله دارید میشه بگید محصولات نوشیدنی کاله “کاسل” رو میشه از کجا خرید ؟؟ بعضی از محصولات کاله حکم شاذ بودن رو داره ،فقط در اینترنت میشه دید اونم نه در سایت خود کاله چه برسه در سوپر مارکت ها !!!!من محصولات کاسل رو حتی در شمال شهر تهران هم نمی بینم !!!
رابطه خوب؟ :)) لطف دارن بهمون گاهی محصول جدید میدن خبرمون میکنن. لابد تاثیر خوبی دیدن ازش.
تاجایی که من میدونم، محصولات کاله تو فروشگاههاش، یعنی فروشگاههای «سونتن» پیدا میشه.
آقا حالا که کارمند کاله شدی یک گزارش هم از نحوه تولید سوسیس و کالباس بگیر
کارمند کاله چیه بابا؟ :)) ازم دعوت کردن چک کنم بستنی جدیدشون رو.
چشم. اگه اونجام رفتم چشم
جیتوها یه بدی دارند اینه که نمک دارن خیلی شوره باید این نمک رو حذف کنند به نظر من در این زمینه فعلا میهن بهتره