بستنی چوبی وانیلی کاله

بستنی چوبی وانیلی کاله

 

 

بستنی تابستون زمستون سرش نمی‌شه ولی به هر حال فک می‌کنم وسط تابستون، بستنی چیزیه که مخصوصاً سر ظهر، می‌چسبه، البته اگه تو این ماه مبارک به علت تظاهر به کاری که دارین واقعاً انجام می‌دین تیربارون نشین. فکر می‌کنم تو گرما بستنی‌های یخی بیشتر از پایه شیرها حال می‌دن ولی خوب همیشه که نمی‌شه بستنی یخی گرفت.

موقعی که رفتم یه سری بستنی بردارم، اینو دیدم و چون قیافه‌ش واسم جدید بود دوتا برداشتم. وقتی رفتم حساب کنم این دوتا + یه بستنی فالوده‌ای + یه بستنی شکلاتی ۵۰۰ تومنی (قیمت این یکی رو می‌دونستم) شد ۱۰۵۰ تومن! از فروشنده راجع به برگشت اون خدابیامرز ( به سعی پیرمردای اتوبوس‌سوار غرغرو ) پرسیدم که بهم اطمینان داد همه‌چی مثل همیشه‌س و چیز یا کسی عوض نشده فقط این بستنی ۲۰۰ تومنه.

موقع گاز زدن اول طعم وانیل میاد تو دهن (البته نه اونقدر زیاد که یاد این پراید زِبلی مسافرکشا بیفتین که چراغ آبی می‌بندن به سقف و بوی وانیل میاد تو ماشینشون ) بعد بخش شیری و محتویات بستینه که خوشبختانه خیلی شیرین نیست و البته از طرفی طعم ویژه‌ای هم نداره به جز همون طعم وانیلش ( از بستنی ۲۰۰ تومنی شاید انتظار زیادی باشه اینکه طعم ویژه‌ای داشته بشه ) بعد نوبت روکش شکلاتیشه که تفاوت این بستنی رو با بستنی‌های کیم معمول مشخص می‌کنه. این تفاوت اینه که این لایه‌ی شکلاتی یا شاید بهتر باشه بگم کاکائویی، تلخه! یعنی مثل بستنی‌های دیگه شیرینش نکردن و جالبه که این طعم تلخ تا چند دقیقه ته گلوتون می‌مونه! برای کسایی که طعم تلخ دوس دارن یا با شیرینی بیش از حد بستنی‌های تو این رده مشکل دارن حتماً انتخاب خوبیه.تنها نکته‌ی عجیبش اینه که رو چوبش لوگوی کاله نخورده و نگرانم که نکنه دست برادران زحمتکش چینی تو کار باشه.

وبسایت کاله اطلاعاتش راجع به این محصول با چیزی که رو بسته‌بندیش هست فرق می‌کنه و این، شدت احتمال تقلبی بودن قضیه رو تشدید می‌کنه 😀

دسته‌بندی: بستنی، بستنی وانیلی

مزه حدودی: شیر، وانیل، بستنی، تلخی (زهرمار به قولی)

قیمت: ۲۰۰ تومان

ترکیبات: شیر پاستوریزه پرچرب، شیرخشک بدون چربی، پودر کاکائو، چربی نباتی، شکر، وانیل، خامه پاستوریزه، موادسفت کننده (E-471،E-412،E-466،E407)

ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم: انرژی ۲۶۷ کیلوکالری، ماده خشک ۴۸ گرم و چربی ۱۵ گرم

+++++

پیشنهاد من ۳ تا فیلم ایرانی درحال اکرانه که تا اکرانشون تموم نشده توصیه می‌کنم ببینینش

۱- ورود آقایان ممنوع

یه کار کمدی که برخلاف کمدی‌های پخش شده در سطح شبکه پخش خانگی(!) کمدی خیلی خوبیه. از هنرپیشه‌های خوبی بهره می‌بره و داستان خیلی خوبی هم داره. این فک کنم اکرانش رو به اتمام باشه پس تا دیر نشده، دست بجنبونین.

۲- جدایی نادر از سیمین

جدایی نادر از سیمین

اگه هنوز این شاهکار رو ندیدین، تو کامنتا واسه من بنویسین که واقعاً چرا همچین کاری کردین؟ نه جداً هدفتون چی بود از ندیدنش؟ بعدش زود برید ببینینش که انگار اکران ویژه‌ی ماه رمضون گذاشتن تو سینماهای عصر جدید (البته این حرفیه که تهرانر تو صفحه‌ی فیس‌بوکش زده)

۳- اینجا بدون من

بازی خوب همه بازیگرای اصلیش یکی از نکات مثبت فیلمه و کلاً فیلم قشنگیه. من که خیلی دوستش داشتم

۴- آقا یوسف

بازی خوب مهدی هاشمی، داستان خوب و کلاً موقعیت‌هایی که آقا یوسف توش قرار می‌گیره باعث قشنگ شدن فیلم می‌شه. مواظب باشین بازی دختر آقا یوسف (هانیه توسلی؟) تو ذوقتون نزنه فقط

14 دیدگاه دربارهٔ «بستنی چوبی وانیلی کاله»

  1. با اون بستنی مربوطه که عمرن, اصن؛ ابدن؛ و کلی تنوین دار دیگه حال نمیکنم
    برادر من بستنی باید یه طعمی بده تا آدم جذبش بشه نه اینکه آدمو یاد مقوای بسته تخم مرغ بندازه طعمش
    بعدش هم بنده یه سالی میشه گفتم فستیوال آدامس راه بنداز, پ چی شد؟ اینه بود آرمانهامون؟
    در رابطه با فیلمها هم با سه مورد اول موافقم و مورد آخر رو مشاهده ننمودم که خوب به زودی استعمال میشه
    با تشکر که وقت گرانبهاتون رو در اختیار بنده گذاشتید
    وحید . 23 ساله از طهران

  2. شیربستنی خیلی هم خوبه. بستنی وانیلی هم خیلی خوبه. سلیقه نداری 😀
    فستیوال آدامس یکم پیچیده‌س. بذار یکم رو کالیبره کار کنم. سراغ اونم می‌رم ایشالا
    ممنون از تماستون
    خدافس!
    تق!

  3. حتماً در اولین فرصت امتحانش می کنم، البته من تلخی زیاد رو نمی تونم تحمل کنم اما اگه فقط بتونه شیرینی زیاد بستنی رو بگیره استقبال می کنم ازش،سینما هم پدیده ی خوبی ست. 😉

  4. من از قسمت فیلماش رضایت کامل دارم، همشون رو دیدم ، همشون خوبن

    بستنی هم که جز لاینفک زندگی بنده‌س، اینم میشه تست کرد ولی جاست بستنی ایتالیایی جلو پارک قیطریه! خدااااا :(((((

    آره حقیقته! ایران ساعت ۲۳ و عصر جدید ۲۲ و ۰۰:۱۵
    همه‌ی سانساش خیلی خوبه و موقعیت خوبی واسه شب نشینی با ملت تو سینماس 😀

    1. دم شما گرم که راضی‌ای 😀
      بستنی ایتالیایی که هیچی، اصلاً قابل قیاس نیست با بستنی دیگه‌ای

      ایول که آمارشو گرفتی، بریم شب‌نشینی پس 😀

  5. آقا اونایی که به خوراکی‌های ایرانی دسترسی ندارن خب گناه دارن. شما اینجا همه‌اش از خوراکی‌های خوشمزه ایرانی می‌نویسی. فکر می‌کنم اگه گاهی از خوراکی‌های خارجی هم مطلب بنویسی خیلی جالب می‌شه. مثلاً می‌‌تونی از اونایی که تو خارج زندگی می‌کنن (که تعدادشون هم زیاده الان واقعاً) پست مهمان بگیری. الان من خودم وقتی می‌‌رم خرید توی فروشگاه‌ها یکی از بزرگترین دغدغه‌هام اینه که با انبوهی از هله‌هوله‌های رنگ و وارنگ مواجه می‌شم که خب جز تعداد معدودی رو امتحان نکردم. خیلی چیزا اون گوشه‌موشه‌های فروشگاه‌ها گذاشته شدن که آدم اصن رغبت نمی‌کنه بره اونجا‌ها رو هم بگرده. به علاوه همه‌شونم که خوشمزه نیستن که آدم بره واسش پول خرج کنه. اینه که به نظرم می‌شه از عقل جمعی استفاده کرد و تجربیات بچه‌های دیگه رو هم شنید. اگه به نظرت پیشنهاد خوبیه من خودم خوشحال می‌شم اولین مهمان هوله‌زون باشم.

    1. خوب مخاطب اصلی اینجا کسایین که تو ایرانن. من مشکلی با بیشتر شدن تعداد نویسنده‌ها ندارم و اتفاقاً از یکی دونفر هم خواستم باهام همکاری کنن ولی محصولات باید یه چیزی باشه که اگه طرف با خوندن اینجا ازش خوشش اومد بتونه بخره. خود من اولین کسی هستم که اگه ببینم اومدی از یه خوردنی خوشمزه تعریف می‌کنی که دست ما بهش نمی‌رسه فحشو می‌کشم بهت 😀
      ولی واسه هله‌هوله‌هایی که اینور هم هستن رو کمک شما حساب می‌کنیم ( که کم هم نیستن. الان پستای قدیمو ببین، یکی دو تا محصول کیندر، اسکیتلز، … هم هست. منظورم اینه فقط تولیدات ایران رو معرفی نمی‌کنیم اینجا ولی چیزایی رو معرفی می‌کنم که اینجا پیدا می‌شن )

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا